Je zou me kunnen zien als een soort van levensadviseur. O, dus jij gaat mij vertellen hoe ik moet leven, ja zeg!
Nee, dat ga jij jezelf vertellen. Want alle vragen die je over jezelf en het leven hebt, inclusief de antwoorden daar op,
zitten al in je. Ik help je om bij die antwoorden te komen en snel ook.

Ze keek me aan met een overdenkende blik.

Dus het gaat eigenlijk over de communicatie met jezelf, zei ik. Over hoe goed en snel jij toegang hebt tot jouw bibliotheek.
En als je die toegang hebt, hoe je dan gefocust blijft op dat waar je een antwoord op wilt.
Want als je het één zoekt en je wordt afgeleid door een ander interessant onderwerp of boek, dan zal je nét niet bij je antwoord komen.
Het mooie is dat hoe meer gefocust je zoekt, het antwoord ook naar jou wil komen. Je focus zorgt voor een magnetische aantrekkingskracht, waardoor dat waar je naar zoekt sneller tot je komt.

De kunst is om afleiders en andere energieslurpers (wat zijn dat nou weer, coach?) de baas te worden. Dat doe je niet met zevenmijlslaarzen maar stap voor stap, want alleen zo wordt je er steeds beter in.
Elke queeste vraagt erom om grondig te werk te gaan. En door liefdevol én geduldig te zijn. Naar jezelf en naar anderen.

Maar wat doe jij dan, ondertussen?

Ik zorg ervoor dat je door-gaat. Door je belemmeringen, door je angsten en onzekerheden. Want je wilt een kwalitatief goed antwoord.
Zo dus.

Dit kan ik dus altijd doen, in elke situatie?!

Ja, zei ik.

Print Friendly, PDF & Email