De Bewust-zijn-in-Communicatie Scan is een adviesgesprek waarbij je jouw communicatieprobleem samen met mij onder de loep neemt. In dit gesprek ga ik met je op zoek naar de voor jou best passende oplossing.

Ongetwijfeld zal je het herkennen: in je team of bedrijf heb je regelmatig te maken met gedoe, moeilijke momenten in de communicatie met medewerkers, collega’s of externe partijen. Het is een normaal gegeven dat dit op elke werkvloer in meer of mindere mate voorkomt.

Jij bent echter ook onderdeel van de dynamiek die speelt. Dus waar loop JIJ tegenaan? Wat laat jij liggen? Waarin ben jij niet effectief (genoeg) in je communicatie? En hoe komt dat?

Breng de boodschap wel helder genoeg over? Spreek je aan? En hoe doe je dat? En hoe zit het met oprecht luisteren naar anderen, regie nemen en houden? Beïnvloed jij vanuit macht of kracht? Je vindt het in ieder geval tijd dat je zaken anders gaat aanpakken.

In de praktijk blijken maar weinig professionals vanuit rust en zelfvertrouwen te communiceren, vaak omdat emoties en belemmerende gedachtenpatronen (tunnelvisies) een beïnvloedende rol spelen. Dit gaat o.a. ten koste van de verbinding en het vertrouwen dat we met onze gesprekspartners hebben. En dat is echt nodig willen we effectief met anderen communiceren.

Ik nodig je daarom van harte uit om er eens met mij over te sparren. Gratis en vrijblijvend. In een open en eerlijk gesprek (telefonisch of via Skype) van max. 60 minuten, kan je mij voorleggen waar je tegenaan loopt als je moet communiceren in lastige situaties. Voorafgaand aan het gesprek vul je een vragenlijst in en stuurt deze aan mij op, zodat we to the point het onderwerp kunnen bespreken.

Wat kan deze Bewust-zijn-in-Communicatie-Scan jou opleveren?

-Ik leid je door je casus/verhaal als een observator die analyseert, reflecteert én invoelt op jouw situatie;

-Ik bespreek met jou de knelpunten en geef je hierover eerlijke feedback;

-Zo wordt de situatie voor jou super inzichtelijk en krijg je duidelijkheid over wat je wilt veranderen en verbeteren;

-Ik geef je een advies wat voor jouw probleem de best passende oplossing is;

-Én een tip die meteen in je meteen in de praktijk kan toepassen!

 

Ik help je om op een verbindende, moeiteloze en effectieve wijze te communiceren en te handelen.
Zodat je bij het volgende incident uitdaging voelt in plaats van ongemak en frustratie.
Want “bewust-zijn in communicatie is bewust effectiever zijn!”.

 

“Tijdens de scan met Madeleine kwam ik al snel tot een voor mij belangrijk inzicht over een lastige kwestie op de werkvloer en waarom ik hierin vastliep.
Dit inzicht heb ik enthousiast geframed als een ‘tegeltje’ en heeft er mede toe bijgedragen dat ik weer in beweging ben gekomen.
Madeleine laat je op een heel natuurlijke wijze je eigen kracht weer ervaren en hierop te vertrouwen.”

Mariëlle Cornet, Teamcoördinator SKOA

Home